jacup.com

U7

Újévi Kupa – Vecsés

2014. január 26. vasárnap, 14:14

vecses_2014_01_25_BILD0022Hogy a tavaszi szabadtéri Bozsik programokig a versenyszellem még véletlenül se „rozsdásodjon” be, egyesületünk U7-es korosztályával (2007, 2008-as születésűek) beneveztünk a vecsési Falusi Általános Iskola tornatermében január 25.-e délutánján megrendezett Újévi Kupa küzdelmeire.

A 17 perces mérkőzéseken a BVSC, a Ceglédi VSE, a Ferihegy Vecsés és a Gyáli BKSE hasonló korosztályú csapatai voltak az ellenfeleink.

A tornán szerepelt játékosaink névsora:
 
2007 – Boczek Sebestyén, Palkovics Olivér, Proity Milán, Szegedi Levente

Bővebben: Újévi Kupa – Vecsés

 

LEGÚJABB! - U7-es játékosok és szülők figyelem!

2012. december 06. csütörtök, 13:33

figyelemKét 5 fős csapattal szerettünk volna indulni a vecsési Mikulás Kupán! Mivel a csütörtöki edzésen csak öten vettek részt, és ebből vasárnap csak hárman tudnak eljönni, így lehet, hogy csak "vágyálom" marad az elképzelésem. Ezek után az a kérésem a kedves szülőkhöz, hogy aki tud, az jöjjön 11 órára a helyszínre.

Felszerelés: gumitalpú foci-, vagy tornacipő és sípcsontvédő.

Üdvözlettel,

Kokó bácsi

 

OTP-MOL Bozsik-program - I. torna - U7

2012. szeptember 22. szombat, 14:05

ullo lurkoFelejthetetlen élménnyel lettek gazdagabbak U7-es csapatunk játékosai a 2012-2013. évi OTP-MOL Bozsik-program I. tornájának mérkőzésein. Ötfős keretünk nagyszerűen helytállt! Két győzelem, egy döntetlen és két vereség lett a mérlegünk, de az eredmények nem tükrözik híven játékosaink helytállását. Az Üllői Diák-Sportegyesület legfiatalabbjai dicséretet érdemlően, nagy akarással és lelkesedéssel - méltó módon - képviselték egyesületüket, városukat. Csak így tovább srácok!

Bővebben: OTP-MOL Bozsik-program - I. torna - U7

 

Egy sajnálatos sérülés...

2012. szeptember 21. péntek, 22:33

toth lorandEgy sajnálatos sérülésről kell beszámolnunk. Egyesületünk U7-es csapatának talán legfiatalabb játékosa Tóth Loránd (képünkön), a mi kedvenc "Lórink" csütörtökön, biciklizés közben sérülést szenvedett. Játékosunk lábát még aznap Vecsésen megröntgenezték, majd ma a Heim Pál Gyermekkórházban begipszelték. Törés szerencsére nincs, de az erős zúzódás miatt, valamint a gyorsabb gyógyulást elősegítendő, az orvosok jobbnak látták, ha rögzítik a sérült végtagot.

Az U7-es csapat nevében mielőbbi gyógyulást kivánunk!

 

Zsálya Bisztró

Hirdetés

2. Üllői Sportválasztó Nap!

Hirdetés

Szavazás

Mi várható a 2. OTP-MOL Bozsik tornán?
 

Statisztika

Tartalom találatai : 24445

www.ulloidse.hu

Copyright © 2019 Üllői Diák-Sportegyesület - Legfrissebb híreink. Minden jog fenntartva.